25 dingen die ik de afgelopen 25 jaar heb geleerd

Confetti, taart, ballonnen en slingers! Vandaag heb ik de mooie leeftijd van vijfentwintig bereikt! Ik vind het nogal wat. Ben ik dan nu écht volwassen? Soms ben ik voor mijn gevoel nog steeds achttien, maar dat terzijde 😉 In de afgelopen vijfentwintig jaar heb ik veel geleerd. Van grote levenslessen tot aan kleine onbenullige dingetjes en ik vind het leuk om daar even bij stil te staan. De jaren vliegen voorbij!

Maak backups, van je telefoon, je laptop. Maak een backup van alles! Niets is zo vervelend als het kwijtraken van waardevolle bestanden of tweehonderdvijftig (!!) uitgespeelde levels van two dots.

Hoe kut een dag ook is, morgen is er weer een nieuwe dag.

Communicatie is key. We weten vaak niet wat er in het koppie van een ander omgaat. Gelukkig is dat eenvoudig op te lossen. Praat met elkaar!

Het leven kan van de een op de andere dag veranderen. Dat is het afgelopen jaar wel duidelijk geworden.

Laat je niet kennen. Keep on smiling. (Tot op zekere hoogte natuurlijk)

25 dingen die ik de afgelopen 25 jaar heb geleerd

Wees niet bang om keuzes te maken, je hebt nog een heel leven voor je en je zit nergens aan vast, ook al voelt dat soms wel zo.

Wees dankbaar!

Hoe groot de blunder ook is die je begaat. Het gevoel wordt vanzelf weer minder. Hoe stom je je op dat moment ook voelt.

Denk even tien seconden na voordat je iets doet. Dan voorkom je misschien die grote blunder. Adem in. Adem uit.

“Wie vraagt wordt overgeslagen” is een vreemd spreekwoord. Wie vraagt krijgt namelijk negen van de tien keer meer dan de persoon die niets vraagt.

Google is één van de beste uitvindingen ooit.

Ballonnen maken van elke verjaardag een feestje! Dankzij de leuke en kleurrijke leeftijd ballonnen van Greetz voel ik mij vandaag extra jarig!

25 dingen die ik de afgelopen 25 jaar heb geleerd

Volg je gevoel! Ongeacht wat anderen ervan denken. Het is jouw leven!

Hardlopen wordt enorm onderschat. Echt.

“Spectacular achievement is always preceded by unspectacular preparation” en dat is helemaal waar. De mooiste dingen komen vaak op de meest onverwachte momenten.

Zolang je niet naar het nieuws kijkt en de kranten links laat liggen is de wereld een hele mooie, gezellige en vredige plek.

Het is oke om met knuffels te slapen. Ook op je 25e.

Hetzelfde geldt voor het eten van aardbeientoetjes met smarties.

“Je moet alles een keer geprobeerd hebben” is ook een vreemd spreekwoord. Drugs is niet oke. Hoef je niet te proberen.

25 dingen die ik de afgelopen 25 jaar heb geleerd

Het is belangrijk om je tandjes goed te poetsen. Gaatjes zijn een bitch. Laatst dacht ik heel stoer een gaatje zonder verdoving te laten vullen, maar die verdovingen zijn niet voor niets uitgevonden.

Het hebben van een leuke en uitdagende baan, is van grote invloed op je leven. Groter dan je in eerste instantie misschien denkt.

Wees niet bang om hulp te zoeken, dat maakt je alleen maar sterker.

Als je verdrietig bent is het kijken van een Pixar film de allerbeste remedie.

Vriendschappen komen en gaan. Je leert je echte vrienden pas kennen in moeilijke tijden en dat is prima. Je kan niet met iedereen vrienden zijn.

Het vinden van de perfect zittende panty die niet na één keer dragen stuk is, blijft een eeuwige uitdaging.

Vanavond ga ik gezellig met mijn ouders en vriend uit eten bij ons favoriete restaurant! Aangezien de aankomende weekenden nogal druk zijn (in verband met de verhuizing) vier ik mijn verjaardag vandaag klein en vier ik het in juni iets groter, gecombineerd met een housewarming. Deze mooie leeftijd moet natuurlijk wel gevierd worden!

Wat is jouw belangrijkste levensles?Disclaimer