5 Tips voor romantische valentijnscadeau ideeën

Over een aantal dagen is het weer zover, Valentijnsdag! De meningen rondom deze dag zijn nogal verdeeld, maar mocht je van plan zijn om dit jaar Valentijnsdag vieren heb ik alvast 5 leuke en originele valentijnscadeau ideeën voor je ter inspiratie op een rijtje gezet!

1. Print voor aan de muur

Etsy, een website met de focus op creatieve en handmade items, heeft een groot print aanbod. De perfecte website om een mooie Valentijnsprint te vinden! (via NSMBL)

5 Valentijnscadeau Ideeën5 Valentijnscadeau Ideeën

2. Valentijn Puzzel

Print een mooie afbeelding af en plak deze op ijsstokjes! Schrijf op de achterkant een lief bericht, snij de stokjes vervolgens los en doe dit alles in een leuk customized zakje. De instructies zijn hier te vinden.

5 Valentijnscadeau Ideeën5 Valentijnscadeau Ideeën

3. Potje met lieve woorden

Heather van Whipperberry heeft een free printable gemaakt met allemaal lieve woordjes die je vervolgens in een potje kan doen. Hartstikke leuk om te geven aan je Valentijn! Je kan natuurlijk ook zelf crea bea aan de slag gaan en op basis van dit idee je eigen potje met lieve woorden maken! De instructies zijn hier te vinden.

5 Valentijnscadeau Ideeën5 Valentijnscadeau Ideeën

4. Valentijnskaart

Hoewel het niet heel erg origineel is, blijft een valentijnskaart een leuk cadeau om te geven en om te krijgen. Ook hiervoor kan je het beste rondneuzen op de website van Etsy! Er is zo’n groot aanbod te vinden, dat er voor ieder wat wils is.

5 Valentijnscadeau Ideeën5 Valentijnscadeau Ideeën

5. Romantisch eten

Een tijdje terug heb ik een poging gewaagd om van aardbeien hele mooie chocolade hartjes te maken. Hoewel het resultaat bij mij lachwekkend was is het -als het lukt- wel een leuk en lekker valentijnscadeautje! Het recept is hier te vinden. (Ik had ze overigens gemaakt zonder de vulling, verlaagd de moeilijkheidsgraad al iets). Verder kan je natuurlijk ook koekjes maken of een overheerlijke valentijnssmoothie! Doe waar je goed in bent! 😉

5 Valentijnscadeau Ideeën5 Valentijnscadeau Ideeën

Heb jij al plannen voor Valentijnsdag?