8x Kaarten als decoratie of om te versturen

Als ik een kaartje in de brievenbus vind maakt mijn hart een klein sprongetje, want het is zo leuk om een handgeschreven berichtje van iemand te ontvangen! Vaak geef ik het kaartje vervolgens een mooi plekje in huis. Elke keer als ik er dan naar kijk of langsloop, denk ik ook gelijk weer even aan het persoon waar ik het kaartje van heb gekregen.

Kaarten als decoratie of om te versturen?

Naast dat het leuk is om kaarten te ontvangen en te versturen, vind ik het ook erg leuk om kaarten als decoratie te gebruiken. Tegenwoordig zijn er zoveel mooie kaarten met grafische prints en mooie teksten! Het liefst zou ik vaker leuke kaartjes versturen, maar soms kom je gewoon een kaart tegen waarvan je weet dat je hem niet wilt versturen, maar gewoon een mooi plekje op je muur wilt geven. Het kan allebei!

De laatste tijd ben ik online heel veel mooie kaarten tegengekomen! Maar om eerlijk te zijn houdt de prijs en het feit dat ons huisje al aardig volhangt met kaarten mij vaak tegen. Daarom zet ik ze vaak bij mijn favorieten en kijk ik er soms even naar. Als ik de kaart dan écht graag wil hebben bestel ik hem alsnog! 😉

Mijn favoriete kaarten!

  1. Donut – EefLillemor
  2. I like you I love you – People I’ve loved
  3. Go travel the world! – Allthings by Femme
  4. Thankyou – PrintSmitten

8x Kaarten als decoratie of om te versturen8x Kaarten als decoratie of om te versturen

  1. Carpe Diem – SeasonPaper
  2. Jij verdient een bloemetje – Ninamaakt
  3. You make my heart go boom – OldEnglishCo
  4. Frietjes – JoelleBitsandBobs

8x Kaarten als decoratie of om te versturen8x Kaarten als decoratie of om te versturenMijn favoriete kaart uit bovenstaande lijst is het kaartje van Nina, die jullie ook op de allereerste foto zien! Een tijdje terug bestelde ik al twee kaarten bij haar en zodra mijn verlanglijstje weer een beetje gegroeid is ga ik weer een aantal kaarten bestellen. Door het een beetje op te sparen zijn de verzendkosten dan een beetje in verhouding! 😛

Vinden jullie het ook zo leuk om kaarten als decoratie te gebruiken in huis?
Of versturen jullie de kaarten liever?