Air Max 1 Ultra Jacquard & Juvenate; Nieuw!

Zo’n twee weken geleden vond ik dat het tijd was om nieuwe schoentjes te kopen voor de zomer. Mijn schoenen repertoire begon namelijk een beetje saai te worden met mijn zwarte thea’s en leren laarsjes. Tijd om wat kleur toe te voegen voor de zomerse dagen die eraan gaan komen! Op een zaterdag ging ik op schoenenjacht in het altijd gezellige Rotterdam en een paar minuten later stond ik met de mooiste Nike’s óóit in mijn handjes.

Nike Air Max 1 Ultra Jacquard

Omdat ik er nog niet helemaal uit was welke soort Nike Air Max ik wilde hebben besloot ik naar de Nike store te gaan. Toen ik de grijze Nike Air Max 1 Ultra Jacquard zag was ik verkocht. Het is dan geen vrolijk kleurtje voor de zomer, maar mooi licht grijs is ook hartstikke leuk! Helaas hadden ze de schoenen niet in mijn maat en heb ik vervolgens een bezoekje gebracht aan alle schoenenwinkels in Rotterdam. “Air Max 1 Ultra Jacquard? Nog nooit van gehoord!” – Fijn hoor. Mevrouw zet weer iets in haar hoofd en vervolgens is het nergens te vinden.. Eenmaal thuis ging mijn zoektocht verder en vond ik ze uiteindelijk online via een winkel in Berlijn. Je moet er iets voor over hebben! 😉

Achteraf blijken ze ook gewoon in Nederland te koop zijn via de webshop van Sneaker District maar gek genoeg stond deze website niet tussen de google zoekresultaten. In de meeste gevallen duurt het bij mij altijd een paar weken voordat schoenen lekker gaan zitten, maar deze schoenen zaten vanaf de eerste dag fijn, ik ben er zo blij mee!

Air Max 1 Ultra Jacquard & Juvenate; Nieuw!

Nike Juvenate

Enkele dagen na de ontvangst van mijn Nike Air Max 1 Ultra Jacquard kreeg ik de nieuwsbrief van Nike in mijn mailbox. Mijn blik viel gelijk op de mooie felgekleurde Nike Juvenate. Weet je wat handig maar tegelijkertijd ook vervelend is aan de website van Nike? Ze onthouden je creditcard. Dus ik kom op de productpagina, denk “oeh mooi” klik op bestel, bevestigen en woeps, toen waren ze besteld! De schoenen zien eruit als ‘normale’ schoenen en hoewel ze dat ook zijn, voelen ze meer aan als waterschoentjes. Ze zijn enorm licht qua gewicht en ze zitten aan de bovenkant helemaal dicht.

Aan deze schoenen moet ik nog een beetje wennen omdat ze toch iets anders zitten dan normaal. Het kleurtje is overigens in het echt een stuk feller, maar helaas is dat op de foto niet helemaal duidelijk. Het zijn echt eyecatchers!

Air Max 1 Ultra Jacquard & Juvenate; Nieuw!

Hebben jullie ook al mooie schoentjes voor de zomer?