Bazar: het kleurrijkste restaurant van Rotterdam

Bazar: het kleurrijkste restaurant van Rotterdam

Hoewel ik er niet super vaak kom, is Bazar Rotterdam één van mijn favoriete hotspots in Rotterdam. Naast een restaurant is het ook nog eens een hotel, dus mocht je ooit eens een weekendje op bezoek zijn in Rotterdam kan je er nog blijven slapen ook! Bazar Rotterdam zit sinds december 1997 in de Witte de Withstraat, een populaire straat in Rotterdam met gezellige restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Aan de buitenkant is al te zien dat het een sfeervol en kleurrijk restaurant is! In de zomer hebben ze ook een terras en kan je buiten lekker van je maaltijd genieten in de zon.

Waarom Bazar Rotterdam een leuke hotspot is

De main reason waarom ik zo dol ben op Bazar is de heerlijke verse muntthee. Lekker met een beetje suiker en honing, echt dé specialiteit van Bazar! Ook hebben ze heerlijk eten, wat voornamelijk gerechten zijn afkomstig uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Je kan hier de menukaart bekijken. Als ik een bezoekje breng aan Bazar Rotterdam is het meestal rond lunchtijd en bestel ik de overheerlijke pita suçuk met hollandse kaas uit de oven, zo lekker! Het is een beetje pittig en heeft een hele bijzondere smaak.

Naast de vestiging in Rotterdam hebben ze ook nog een vestiging in Amsterdam. Als je eens in de buurt bent is het zeker een aanrader om eens naar binnen te gaan en een kopje muntthee te bestellen. Het is dat ik erg dicht in de buurt van Bazar Rotterdam woon, anders was ik er zeker een paar nachtjes gaan slapen! 😉

Bazar is gevestigd in Rotterdam & Amsterdam
Witte de Withstraat 16, 3012 BP ROTTERDAM
Albert Cuypstraat 182, 1073 BL AMSTERDAM

Pita met suçuk en hollandse kaas bij restaurant Bazar
Pita met suçuk en hollandse kaas, uit de oven
Bazar: het kleurrijkste restaurant van Rotterdam

Zijn jullie wel eens bij Bazar Rotterdam geweest?