iPhone Case van Diesel met ruimte voor pasjes

De meeste mensen kennen het Italiaanse merk Diesel alleen van de kleding en accessoires. Voor de liefhebbers, goed nieuws! Want ze hebben tegenwoordig ook hele mooie en functionele iPhone cases! Ik was dan ook erg blij toen ik een mail kreeg van iPhone-Cases.nl met de vraag of ik interesse had in een iPhone case van Diesel!

iPhone case van Diesel

Mijn oog viel al snel op de Booklet iPhone case. Aangezien ik regelmatig mijn portemonnee met bijbehorende pasjes kwijt ben is zo’n iPhone case waar je je belangrijkste pasjes in kan doen natuurlijk ideaal. Zo zitten mijn pasjes normaal gesproken in mijn portemonnee maar vind ik ze ook regelmatig terug in mijn jaszak of zelfs los in mijn tas. Het is vaak genoeg voorgekomen dat ik ergens aan de kassa sta zonder betaalpas, erg onhandig! Mijn iPhone heb ik toch altijd bij me en met deze iPhone case dus ook altijd mijn pasjes.

De case is als het ware een klein leren boekje waar je je iPhone in kan doen. Op de voorkant van de case staat het logo van Diesel en op de achterkant staat het bijbehorende beeldmerk. Met een subtiel magneetje kan je de case openen en sluiten.

Diesel Booklet iPhone CaseDiesel Booklet iPhone CaseDiesel Booklet iPhone CaseMaar nu komt het allermooiste van deze case! Er kunnen zoals ik eerder al zei pasjes in! Drie stuks om precies te zijn. Perfect voor bijvoorbeeld je bankpas, rijbewijs of identiteitspas en een ander pasje die je altijd bij je wilt hebben! Normaal gesproken ben ik niet zo van de hoesjes, maar deze bevalt me wel! Hij is niet alleen mooie, maar vooral ook heel erg functioneel.

Diesel Booklet iPhone CaseDiesel Booklet iPhone CaseBen je niet zo’n Diesel fan? Don’t worry. Naast de nieuwe iPhone cases van Diesel heeft iPhone-Cases.nl ook een super uitgebreid aanbod aan andere iPhone 5 sleeves met onder andere merken zoals Replay, Fab. en Case-Mate hoesjes! Voor ieder wat wils!

Hebben jullie ook een case voor jullie iPhone? (Of voor een andere telefoon?) Disclaimer