Disclaimer

Alle teksten en afbeeldingen op Wish Flower zijn door mijzelf geschreven en/of gemaakt (en bewerkt), tenzij anders aangegeven. Het is niet toegestaan om deze content zonder schriftelijke toestemming te gebruiken. Mocht je graag content van Wish Flower willen gebruiken, stuur mij dan een e-mail.

Samenwerkingen

Het kan soms voorkomen dat er een artikel op mijn blog verschijnt in de vorm van een samenwerking met een bedrijf. Indien dat het geval is, staat dit als volgt vermeld: “Dit artikel bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd” of “Dit is een gesponsord artikel“. Samenwerkingen worden te allen tijde kenbaar gemaakt, omdat ik daar graag transparant en eerlijk in wil zijn.

Bij een samenwerking kan het zo zijn dat ik betaald ben voor het schrijven van een artikel of dat ik gratis een product heb ontvangen waar ik vervolgens een productreview over schrijf. Het is natuurlijk hartstikke leuk om met bedrijven samen te werken, maar dit betekent niet dat ik daardoor minder eerlijk ben in mijn mening over het product. Ik schrijf uitsluitend over producten die bij mij en mijn blog passen en zal altijd mijn oprechte mening delen.

Wil je op de hoogte blijven?
Volg Wish Flower via Facebook, Twitter, Instagram, Bloglovin en RSS.

Heb je een vraag, opmerking of suggestie?
Stuur een e-mail of laat een bericht achter via het contactformulier.