Drie ideeën voor een leuk moederdagcadeau

Over een aantal weken is het op de tweede zondag van mei alweer moederdag. Tijd om je moeder in het zonnetje te zetten en te verrassen met een leuk en origineel moederdagcadeau! Sommige mensen weten al maanden van tevoren wat ze willen kopen voor moederdag, maar als je nog geen idee hebt kunnen onderstaande moederdagcadeaus je misschien een beetje op weg helpen!

Drie ideeën voor een leuk moederdagcadeau

Ga er samen een dagje op uit

Houden jullie allebei van winkelen? Ga gezellig een dagje naar de stad en sluit dit af met een etentje op jouw kosten. Zijn jullie allebei niet zo’n fan van winkelen maar wel groot liefhebber van de sauna? Dan is een moederdagcadeau ook makkelijk gevonden! En zo zijn er natuurlijk nog veel meer ideeën te bedenken, ga bijvoorbeeld naar een museum of neem je moeder een dagje mee naar de keukenhof! In plaats van een bosje bloemen, wordt ze dan de hele dag omringd door bloemen!

Drie ideeën voor een leuk moederdagcadeau

Maak een fotoboek

Het is hartstikke leuk om samen terug te kijken naar mooie momenten en herinneringen! De beste manier om dit te doen is aan de hand van foto’s en/of video’s. Je kan er natuurlijk voor kiezen om een groot fotoalbum te maken, maar voor moederdag is het misschien juist leuk om alleen de foto’s van jou en je moeder te bundelen in een klein fotoboekje, zoals ik dit jaar heb gedaan voor mijn lieve mama! 🙂

Drie ideeën voor een leuk moederdagcadeau

Laat een gepersonaliseerd cadeautje maken, of maak het zelf!

Heb je op Pinterest wel eens gezocht op “mothers day gifts”? Als je op zoek bent naar inspiratie om zelf een leuk moederdagcadeau te maken zit je daar op de juiste plek! Van gepersonaliseerde mokken, badzout en sieraden tot aan homemade koekjes en fotocollages, inspiratie genoeg! En als je zelf niet zo handig bent, zijn er altijd nog genoeg adresjes te vinden die je graag op weg helpen met het maken en/of vinden van het juiste gepersonaliseerde moederdagcadeau.

Heb jij al een leuk cadeau bedacht voor moederdag?Disclaimer