Flow 365 dagen kalender; Mooie wijsheden

Inmiddels heb ik al bijna vier jaar een abonnement op het magazine van Flow en net zoals elk jaar is de december editie mijn favoriet! Daar zit namelijk de Flow 365 dagen kalender in. Je kan het zien als een soort scheurkalender, alleen dan een variant die je niet kapot hoeft te scheuren en die het hele jaar door mooi blijft. Persoonlijk ben ik niet zo van de kalenders met goedbedoelde spreuken, maar van deze kalender van Flow word ik erg happy, omdat je de tips ook daadwerkelijk kan toepassen in het dagelijks leven.

Flow 365 dagen kalenderDe kalender bestaat uit een aantal thema’s, namelijk: Feel connected, Live mindfully, Simplify your life en Spoil yourself. Deze thema’s zijn ook elke maand terug te vinden in het magazine van Flow. Binnen de vier thema’s staat er elke dag een mooie spreuk of tip op het kaartje van die dag. Hoewel het wat tijd kost om de Flow 365 dagen kalender in elkaar te zetten, is het resultaat elk jaar erg mooi en geef ik de kalender altijd een mooi plekje in huis. Voor de kalender van vorig jaar heb ik een mooie ring gekocht bij de Dille en Kamille, waar ook dit jaar weer alle kaartjes aan hangen. De mooie spreuken van de voorgaande jaren bewaar ik in mijn positiviteitsboekje, waar ik binnenkort meer over ga vertellen.

Flow 365 dagen kalenderDit jaar hangt de ring weer aan mijn nachtkastje, zodat ik elke avond voor het slapengaan, of elke ochtend dat ik wakker word, de wijsheden van Flow Magazine kan lezen. Naast dat de inhoud van de kalender erg positief en leuk is, ziet het er ook leuk uit om de kalender in huis te hebben hangen en in dit geval, ziet mijn nachtkastje er gelijk een stuk vrolijker uit!

Vinden jullie de Flow 365 dagen kalender ook zo leuk?