Gekocht; Zomerse kleding van Sissy Boy

Dat ik vrolijk word van flamingo printjes heb ik al eens eerder verteld. Toen ik laatst langs de etalage van Sissy Boy liep viel mijn aandacht gelijk op een prachtige blouse, mét flamingo’s! Helaas stond de blouse me niet zo leuk en besloot ik nog even verder te kijken. Al snel had ik een aantal mooie items gespot, maar helaas is de kleinste maat in de winkel, maat S, te groot voor mij. Gelukkig verkoopt Sissy Boy online dezelfde producten in maat XS en besloot ik de items die ik in de winkel had gezien online te bestellen!

Mijn liefde voor Sissy Boy

Ongeveer twee jaar geleden kocht ik een prachtig vest met een zwart/wit patroontje bij Sissy Boy en sinds dat moment ben ik verkocht. In Rotterdam zit de winkel van Sissy Boy naast het lunchtentje waar we in het weekend meestal lunchen en zo ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste collecties! Tot nu toe vond ik elke collectie prachtig! Naast fijne basics vind ik ook altijd wel een aantal unieke items met een vrolijk detail. Ik bestelde acht items, waarvan ik er vier heb gehouden en vier heb teruggestuurd.

De items die ik heb gehouden

  • Het merci bien shirt zag ik als één van de eerste items in de nieuwe zomercollectie, maar omdat ik een beetje huiverig ben met teksten op kleding twijfelde ik. Omdat ik niet kon kiezen tussen de kleuren, bestelde ik het shirt in het grijs en in het roze. Deze zomer wil ik iets meer kleurige kleding, inplaats van grijs en zwart, en koos ik uiteindelijk voor de roze variant. En hoewel er een tekst op het shirt staat, is het een positieve en neutrale tekst en dat vind ik helemaal prima!
  • Je kan nooit genoeg basic tops hebben voor in de zomer. Zeker op de warme dagen is het fijn om gewoon een denim short aan te hebben met een basic top. Zeker als het een top is met streepjes! 😉

Gekocht; Zomerse kleding van Sissy Boy

  • Rood zal altijd mijn lievelingskleur zijn, maar sinds afgelopen winter staat de kleur okergeel op de tweede plaats. De blouse vond ik in eerste instantie te duur, hij was namelijk tachtig euro. Toen de sale begon zat deze als eerste in mijn winkelmandje. Het stofje is heel erg zacht en zit daardoor erg comfortabel.
  • Helaas stond de flamingo blouse me niet mooi, maar gelukkig hadden ze ook een flamingo shirt! Ik word gelijk vrolijk als ik al die flamingo’s zie.

Gekocht; Zomerse kleding van Sissy Boy

De items die ik heb teruggestuurd

  • Het liefst wilde ik het grijze merci bien shirt ook houden, maar ik vond het toch een beetje gek om twee dezelfde shirtjes te hebben in verschillende kleuren. Uiteindelijk heb ik hem daarom toch maar teruggestuurd.
  • Dit jurkje leek me zo leuk! Ik zag het helemaal voor me. Nike’s eronder, vrouwelijk maar toch stoer! Helaas stond het jurkje me een beetje truttig.

Gekocht; Zomerse kleding van Sissy Boy

  • Hoewel ik de vesten van Sissy Boy altijd super leuk vind, zijn ze negen van de tien keer te groot. Het roze vest had ik besteld in maat S/M, aangezien er geen XS variant van is. Maar het vest is zo groot voor mij dat het net een badjas lijkt. Super jammer, want zo’n fleurig roze vest lijkt me enorm leuk voor de iets koudere zomeravonden.
  • Deze sweater had ik in de winkel gepast en ik was vastbesloten om hem te kopen. Toen ik hem eenmaal thuis had begon ik toch te twijfelen. Het model is me iets te vierkant en dat ben ik totaal niet gewend. En bij twijfel, niet doen! 🙂

Gekocht; Zomerse kleding van Sissy Boy

Laat de zomer maar komen! Bestellen jullie ook wel eens bij Sissy Boy?