Het leukste valentijnscadeau voor hem

Over iets meer dan twee weken is het alweer Valentijnsdag. Het feest van de liefde, de dag dat er op middelbare scholen rozen uitgedeeld worden, je een kaart stuurt naar je geheime liefde of misschien een dag die voor jou niet anders is dan iedere andere normale dag. Dat kan natuurlijk ook. Elk jaar is het weer een uitdaging: wat geef je hem als valentijnscadeau? Cadeaus zoals chocolade en bloemen zitten ze vaak niet op te wachten, maar wat koop je dan?

Vier valentijnscadeaus voor hem

Valentijnscadeaus hoeven niet per se over de top romantisch te zijn. De meeste mannen zijn daar nu eenmaal niet van. Het gaat vooral om het gebaar en om de gedachte. Om je een beetje op weg te helpen, heb ik de de leukste valentijnscadeaus voor je op een rijtje gezet! Van een eenvoudig kaartje, leuke gadget, tot aan een gepersonaliseerd valentijnscadeau.

Het leukste valentijnscadeau voor hemWereldkaart om te krassen – Is jouw vriend een echte reiziger? Verras hem dan met een wereldkaart als valentijnscadeau. De wereldkaart heeft een gouden kraslaag, die je op de steden, landen en continenten waar je bent geweest kunt wegkrassen. Handig als je een overzicht wilt hebben van de bestemmingen die je bezocht hebt!

Gepersonaliseerde woordzoeker – Als je je vriend aan het denken wilt zetten op Valentijnsdag, geef je hem een woordzoeker voor aan de muur! Kies zelf het formaat en vul de door jouw gewenste woorden in. De locatie van jullie eerste date, de vakantie met de mooiste herinneringen, of de lyrics van jullie liedje. You name it!

Het leukste valentijnscadeau voor hem

Kaart one in a million – Heeft jouw vriend het niet zo op alle poeha rondom Valentijnsdag? Een eenvoudig kaartje houdt het bescheiden, maar laat toch zien dat je eraan hebt gedacht.

Crystal Menth pepermuntsnoepjes – Geïnspireerd op de kristalheldere Blue Sky uit de successerie Breaking Bad, tover je met dit valentijnscadeau gegarandeerd een lach op het gezicht van de echte Walter White fan! Crystal Meth in de vorm van pepermuntsnoepjes. In de serie hartstikke illegaal, maar in deze vorm legaal én lekker!

Wat voor een valentijnscadeau geeft jij dit jaar aan hem?Disclaimer