Labels maken met de Dymo lettertang

Labels maken met de Dymo lettertang

Vorige week heb ik de Dymo lettertang gekocht en ik ben er zo super blij mee! Sowieso ben ik een groot fan van labels zodat je alles mooi kan organiseren maar deze labels zijn ook nog eens heel erg mooi. Het maakt alles net een beetje leuker. Op de blog van Iris zag ik de labels voor het eerst en toen ik op de blog van Lonneke nog eens een review zag van de Dymo lettertang met daarbij een handig linkje naar de webshop was ik om. Must have!

De Dymo lettertang

De lettertang werkt erg eenvoudig. Je hebt in de handgreep een ruimte voor het rolletje waar de labels van worden gemaakt. Door aan de blauwe schijf aan de bovenkant te draaien kan je de juiste letter kiezen en door vervolgens in de handgreep te drukken, druk je als het ware de letter in het label. Ook kan je een grote hoeveelheid andere tekens gebruiken zoals spaties, streepjes enzovoorts. Als je de tekst hebt gemaakt kies je vervolgens op de draaischijf het schaartje, dan kan je je label afknippen.

Je moet er wel je aandacht bij houden, als je een foutje maakt kan je overnieuw beginnen. Zo had ik bijvoorbeeld wat moeite met het woord bouillon en heeft me dat uiteindelijk aardig wat van het rolletje gekost. Het is leuk om de labels te gebruiken voor potjes, notitieboekjes en cadeautjes. Eigenlijk voor alles wel, het ziet er gewoon altijd leuk uit!

Ik heb de Dymo lettertang op aanraden van Lonneke gekocht bij InterOffice, de lettertang is daar €7,21. Ook heb ik gelijk een kleine voorraad aan labels gekocht. Als je een crea bea bent of graag alles organiseerd is de Dymo lettertang heel erg leuk om te hebben! 🙂

Hebben jullie een lettertang?