Klaar voor de lente met een tas van Duifhuizen

Als ik denk aan Ted Baker, dan denk ik aan pastelkleuren en bloemen. Twee jaar geleden kwam ik per toeval mijn huidige winterjas tegen en hoewel die dan niet voorzien was van een pastelkleurtje, had het weelderige bloemenpatroon aan de binnenkant en de perfecte pasvorm al snel mijn hart gestolen. Toen ik van Duifhuizen tassen en koffers een nieuwe tas mocht uitzoeken was de keuze dan ook snel gemaakt. Met de lente in aantocht is een tas van Ted Baker natuurlijk de beste keus!

Klaar voor de lente met een tas van DuifhuizenTijdens het uitzoeken van een tas ga ik net zoals bij de keuze van mijn winterjas normaal gesproken voor zwart. Dat is namelijk lekker makkelijk te combineren. Jassen, tassen en schoenen zijn toch meestal de items waarvan het fijn is als ze makkelijk te combineren zijn. Toen ik online op de website van Duifhuizen tassen en koffers de nieuwe lentecollectie van Ted Baker zag was ik betoverd door de grote hoeveelheid kleuren, het lijkt net een schilderij! Als je gaat voor een tas in één of twee kleuren is het soms lastig te combineren, maar als je gaat voor heel veel kleuren, maakt dat het combineren weer een stuk eenvoudiger! Omdat ik al genoeg shoppers in huis heb, besloot ik om deze keer eens te gaan voor een handtas.

Klaar voor de lente met een tas van DuifhuizenKlaar voor de lente met een tas van Duifhuizen

Hanica Floral Mint van Ted Baker

Ted Baker tassen staan voor stijlvol, opvallend en kwaliteit. De tas is in dit formaat verkrijgbaar in één kleur; Mint met kleurrijke bloemen. Als je op zoek bent naar een maatje groter heeft de tas een lichtroze kleur, ook erg mooi! De pastelkleuren gecombineerd met de bloemen zorgen ervoor dat je toch al een beetje de lente bij je hebt op de nog regenachtige dagen die ongetwijfeld nog komen gaan. De tas is van écht leer, waar ik persoonlijk heel erg blij mee ben. Tegenwoordig zijn er veel tassen van nep leer, terwijl de prijs doet vermoeden dat het gaat om een exemplaar van echt leer. De tas bestaat uit twee hoofdvakken met een magneetsluiting en er zijn in beide hoofdvakken nog kleinere vakjes voor bijvoorbeeld je sleutels en telefoon. Handig!

Klaar voor de lente met een tas van DuifhuizenIs de tas stijlvol? Check! Opvallend? Zeker weten, ideaal voor de lente! Kwaliteit? Ja, dit is de kwaliteit die ik van Ted Baker gewend ben. Laat de lente maar komen!

Heb jij ook al een mooie tas voor de lente? Disclaimer