Rode medicijnbox van Present Time

Medicijnen opbergen in de medicijnbox van Present Time

Zoals te zien was in mijn artikel over Loods 5 zag ik daar de prachtige rode medicijnbox van Present Time! Eerder had ik de medicijnbox al eens gezien bij de Bijenkorf maar steeds besloot ik om hem niet te kopen. Sinds mijn laatste bezoekje aan Loods 5 bleef ik er maar aan denken. De medicijnbox is zo leuk! Omdat ik een groot liefhebber ben van de kleur rood, maakt dat het nog moeilijker om hem niet te kopen! De kleine la waar alle medicijnen en dergelijke liggen zit eigenlijk veel te vol, dus wat dat betreft komt zo’n medicijnbox als geroepen! Uiteindelijk had ik toch genoegen redenen gevonden waarom ik de medicijnbox wel mocht kopen en ben ik er super blij mee!

Alles overzichtelijk in één medicijnbox

De medicijnbox van Present Time is beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen. Zo is er een grote variant (31,5 x 19 x 21) en een kleine variant (21,5 x 15,5 x 16) waar logischerwijs ook minder vakjes beschikbaar zijn om je medicijnen in de organiseren. De inhoud van de EHBO koffertjes en alle medicijnen gaan vanaf nu bewaard worden in één overzichtelijke medicijnbox. Zo hoef ik nooit meer het hele huis rond te rennen aangezien alles nu op verschillende plekken ligt. Ik heb gekozen voor de grotere variant van de medicijnbox, zodat ik alles een plekje kan geven.

Medicijnen opbergen in de medicijnbox van Present Time

Nooit meer op zoek naar iets, alles netjes georganiseerd! Links alle verbandjes en spullen uit de EHBO koffertjes, rechts de pleisters, in het midden de wat zwaardere pijnstillers en aan de voorkant alle medicijnen in doosjes en potjes. De box bestaat uit twee gedeeltes. Een groot vak met daarin weer verschillende vakjes om alles netjes te organiseren en een bakje die je erbovenop kan zetten. Handig om de meest gebruikte of dagelijkse medicijnen te bewaren zoals bijvoorbeeld paracetamol en de pil.

De Medicijnbox van Present Time is te koop in de winkels van Loods 5 maar ook in verschillende online webshops. Ik heb hem besteld bij de webshop DollDot voor €29,95. Wat vinden jullie van deze leuke medicijnbox? Hoe bewaren jullie alle medicijnen?