Mijn dagelijkse make-up routine

Dit artikel ligt ver buiten mijn comfort zone! Ten eerste omdat ik er niet echt verstand van heb en ook omdat je eigenlijk bijna geen verschil ziet en je mijn hoofdje bijna tien keer ziet op de foto’s, maar goed. Hoop dat jullie het toch een beetje leuk vinden!

Mijn dagelijkse make-up routine

Omdat ik absoluut geen make-up meisje ben maar het de laatste tijd wel leuker begin te vinden vond ik het wel een leuk idee om mijn dagelijkse make-up routine met jullie te delen! Heel veel meer dan de producten die ik hier heb gebruikt heb ik eigenlijk niet. Make-up vind ik mooi, zolang je het niet opvallend ziet. Zo vind ik bijvoorbeeld bij anderen ooglooks echt super mooi, maar ik zie er dan altijd uit als een spook dus in mijn ‘beautystash’ zal je geen oogschaduw palets vinden! Dit is geen ‘kijk zo hoort het’ artikel, maar meer een ‘kijk, zo doe ik het als non-beauty blogger’, tips en opmerkingen zijn daarom ook van harte welkom! Jullie hebben er denk ik meer verstand van dan ik!

Stap 1: De oneffenheden van de huid wegwerken
Mijn dagelijkse make-up routine begint met het wegwerken van oneffenheden. Mijn huid is gelukkig niet meer zo dramatisch als hoe het ooit was (lang leve een switch van anticonceptie) maar toch egaliseer ik het elke ochtend. Een klein beetje, als ik iets vervelend vind is het zo’n mega laag foundation. Onder mijn ogen doe ik een beetje concealer, zodat het daar iets lichter wordt. Verder verdeel ik een beetje BB cream over mijn gezicht met een foundation kwast en dep ik daar vervolgens met een sponsje overheen zodat eventuele strepen vervagen. Vervolgens doe ik nog een klein beetje poeder op mijn gezicht en zijn we klaar!

Mijn dagelijkse make-up routineMijn dagelijkse make-up routineMijn dagelijkse make-up routineMijn dagelijkse make-up routineMijn dagelijkse make-up routineStap 2: De ogen en wenkbrauwen
Zoals ik eerder al zei vind ik ooglooks bij anderen echt super mooi maar bij mezelf geen succes. Ik vind het mooier als het gewoon naturel is. Daarom doe ik alleen wat eyeliner (wat ik nog steeds niet kan zoals ik het zou willen mweh) en mascara op! Tegenwoordig kleur ik ook een klein beetje mijn wenkbrauwen in, maar hiervan zijn de foto’s helaas mislukt. Met een wenkbrauwpotlood zet ik subtiel een lijntje rondom mijn wenkbrauwen en kleur ik het vervolgens heel erg licht in, het moet wel natuurlijk blijven. Vervolgens doe ik hier en daar nog een beetje concealer zodat het er extra strak uitziet. Omdat ik van alles maar een klein beetje gebruik zie je geen grote verschillen!

Mijn dagelijkse make-up routineMijn dagelijkse make-up routineMijn dagelijkse make-up routine

De make-up spulletjes die ik gebruik:
Maybelline The Eraser Eye Concealer
Maybelline Dream Pure BB Cream
Rimmel London Stay Matte Pressed Powder
Rimmel London Scandaleyes Thick & Thin Eyeliner
Maybelline The Rocket Mascara
Lancôme Le Crayon à Sourcils
BeYu Cover & Clear Concealer

Mijn dagelijkse make-up routine

Hoe ziet jullie dagelijkse make-up routine er uit?