Mix & Match; Drie outfits voor de zomer

Warme zomerse dagen; wat mij betreft de lastigste dagen om een leuke outfit samen te stellen. Onderweg naar werk is het nog frisjes, op werk net zo koud als in een vrieskist en zodra je een stap buiten de deur zet, smelt je weg waar je bijstaat. Wat doe je aan op zo’n warme dag? Je wilt het niet koud hebben, maar eigenlijk ook niet warm. En omdat je er op je werk ook nog een beetje representatief uit wilt zien, maakt dat het er ook niet makkelijker op.

De oplossing: laagjes

Waar het dragen van laagjes in de winter een uitkomst is, geldt dat voor mij ook voor de zomer. Zo kun je buiten lekker in je zomerse outfit rondhuppelen en heb je het binnen in een ruimte met airco niet koud als je een bijpassend vest aantrekt. Toen ik laatst mijn kledingkast ging opruimen, kwam ik tot het besef dat ik veelal zwarte en grijze kleding in mijn kast heb hangen. Niet heel erg kleurrijk voor de zomer, toch? Hoog tijd om meer kleur aan te brengen!

Bretonse streepjes

Onmisbaar in iedere kledingkast; een bretons gestreept t-shirt. Gecombineerd met een goede jeans (zonder gaten erin) heb je al snel een nette maar casual outfit. Om het nog iets meer casual te maken, kun je de broekpijpen een klein beetje omrollen; iets wat ik in de zomer altijd doe. Maakt toch je broek weer iets korter! Leuk te combineren met blauwe sandalen en een bomberjack in een pastelroze kleur voor als het wat frisser wordt.

ShirtJeansBomberjackSandalen

Mix & Match; Drie outfits voor de zomer

Go pink!

Het zou niet mijn eerste keus zijn, maar hoe meer outfits ik tegenkom met een roze broek, des te leuker ik het ga vinden. Door een eenvoudig t-shirt en witte sneakers te combineren met een gekleurde broek, maakt dat een outfit gelijk een stuk spannender. Veel gekleurde broeken zul je in mijn kledingkast niet vinden, maar misschien moet ik daar maar eens verandering in brengen. Als het wat frisser wordt kun je de outfit afmaken met een (jawel..) gestreept vest.

ShirtBroekVestSneakers

Mix & Match; Drie outfits voor de zomer

Classy denim

How I love denim! Dit jurkje staat hoog op mijn wish list. Vooral de schouder pads vind ik heel erg leuk! Overdag rol je de mouwen op en ’s avonds combineer je het jurkje met een zachtgrijs vest. Leuk met witte sneakers eronder en een lederen tasje.

JurkVestSneakersTas

Mix & Match; Drie outfits voor de zomer

Wat draag jij het liefst in de zomer?Disclaimer