Naar wie stuur jij dit jaar een valentijnskaart?

Het is alweer bijna Valentijnsdag! Hoewel ik niet het type ben dat met Valentijnsdag alles uit de kast haalt vind ik het wel leuk om iets kleins te doen, zoals het versturen van een kaartje! Je kan natuurlijk een mooie valentijnskaart sturen naar je vriend of vriendin, maar ook naar de familieleden die belangrijk voor je zijn of die mooie man die je elke keer in de sportschool ziet, maar nog nooit mee uit hebt durven vragen.

Naar wie stuur jij dit jaar een valentijnskaart?Wist je dat er in Nederland ieder jaar zo’n 500.000 valentijnskaarten verstuurd worden? In eerste instantie was ik best wel onder de indruk van dat getal, een half miljoen kaartjes; That’s a lot! Maar met bijna zeventien miljoen inwoners zou je toch verwachten dat dat getal hoger zou zijn. In ieder geval boven de één miljoen! Wie wordt er nu niet blij van een lief kaartje in de brievenbus?

Via de website van KaartWereld bestelde ik drie valentijnskaarten. De mogelijkheden zijn eindeloos, het aanbod van kaarten is enorm groot en je kan eenvoudig filteren op formaat en stijl van de kaart! Zo kan je een persoonlijke kaart maken met eigen foto’s en zelf uitgekozen illustraties, maar kan je ook kiezen voor een voorbedrukte kaart. Vervolgens kan je online een lief berichtje op de binnenkant van de kaart schrijven, maar kan je de kaart ook naar jezelf opsturen en dit zelf later met de hand doen.

Naar wie stuur jij dit jaar een valentijnskaart?De wil je samen met mij kaart vind ik het allerleukst! Nadat je de kaart hebt uitgekozen kan je zelf kiezen welke checkbox je op de kaart aan wilt vinken. Grappig als zowel jij als je vriend(in) eigenlijk niet aan Valentijnsdag doen, maar je toch graag een valentijnskaart wilt geven als kleinigheidje, met daarop de vraag om samen te bankhangen. Maar ook leuk als je een vriendin al een tijdje niet hebt gezien en haar op Valentijnsdag wilt laten weten dat je aan haar denkt! Dan kan je haar gelijk vragen om binnenkort weer eens samen een drankje te doen. Handig zo’n multifunctionele kaart!

Omdat Valentijnsdag dit jaar op een zondag valt is het verstandig om je kaart alvast op zaterdag te laten bezorgen. Als je je valentijnskaart op vrijdag 12 februari voor 19:00 bestelt, weet je zeker dat deze op tijd bezorgd wordt! Beter te vroeg dan te laat! 😉

Hoe ga jij je Valentijn dit jaar verrassen?Disclaimer