Nieuw kapsel! Schouderlengte?

Het wordt zomer dus het is weer tijd om mijn haar te laten kortwieken! Deze gedachtes heb ik eigenlijk elk jaar wel, dan ben ik mijn lange haar zat en dan wil ik het kort laten knippen. Nouja, kort, gewoon een stuk korter dan hoe het nu is. De laatste tijd vind ik vooral schouderlengte kapsels erg mooi en zit ik er over na te denken om het ook zo te laten knippen! Persoonlijk vind ik het er iets frisser uitzien! Onderstaande kapsels zijn mijn inspiratie! Hoewel ik het laatste kapsel ook echt super mooi vind, durf ik denk ik nog geen pony te laten knippen, maar wie weet, zeg nooit nooit! 😉

Haartjes kort knippen of toch niet?Nieuw kapsel! Schouderlengte?Nieuw kapsel! Schouderlengte?Haartjes kort knippen of toch niet?Nieuw kapsel! Schouderlengte?Haartjes kort knippen of toch niet?Nieuw kapsel! Schouderlengte?

Wat vinden jullie!? Doen? Volgens mij heb ik stiekem mijn keuze al gemaakt 😉