Nike’s On My Feet; Nike Air Max Thea!

Oeeeh! Ik ben zo blij met mijn nieuwe Nike’s! Basic zwarte Nike’s stonden al een tijdje op mijn verlanglijstje maar ik kon steeds maar niet kiezen. Eerst wilde ik de Roshe Runs, maar die zag ik vervolgens overal dus ging ik weer op zoek naar iets anders. De normale Nike Air Max vind ik weer net iets te stoer, dus dat werd hem ook niet. Toen ik de Nike Air Max Thea zag was ik verkocht!

De gekleurde varianten zijn ook geweldig, maar omdat ik op zoek was naar schoenen die makkelijk te combineren waren ging ik voor de zwarte! Toen ik ze in de Nike Store zag had ik ze eerst even gepast zodat ik wist welke maat ik nodig had en besloot ik toch nog eens een paar nachtjes over deze aankoop te slapen. Na ongeveer 2 weken wist ik het zeker! Ja, twee weken! Ik ben een enorme twijfelaar. Uiteraard waren ze op dat moment bijna nergens meer te vinden en ben ik half Rotterdam door gewandeld, op zoek naar deze mooie Thea’s! Uiteindelijk vond ik ze weer en besloot ik ze te kopen. Het fijne aan deze schoenen is dat ze bijna bij elke outfit leuk staan! 😀

Nikes on my feet Nike Air Max Thea

Hebben jullie ook Nike’s?