Onder een wollen plaid op de bank

Afgelopen week voelde ik me niet zo top. Woensdag werd ik wakker met het gevoel alsof er een knoop in mijn maag zat en een beginnende keelpijn. In de dagen die volgde ging het niet echt beter, maar ik was niet ziek genoeg om écht ziek te zijn. Daarom ging ik gewoon naar werk en deed ik de dingen die ik altijd doe. Wel propte ik mezelf overdag vol met fruit en gezonde sapjes en kroop ik ’s avonds op de bank onder een mooie rode wollen plaid die ik heb gekregen van Nordic Interior Design!

Onder een wollen plaid van nordic interior design op de bankUit de grote collectie van wollen plaids koos ik voor deze prachtige rode variant die ontworpen is door Jennika Jokinen en Lapuan Kankurit. Misschien een beetje voorspelbaar dat ik weer voor rood gekozen heb, maar dat krijg je nu eenmaal als dat je lievelingskleur is! De witte kruisjes vormen samen hartjes en het leuke is dat je aan de ene kant van de plaid lichte kruisjes hebt op een rode achtergrond en aan de andere kant rode kruisjes op een lichte achtergrond. De plaid is 130 bij 180 centimeter. Een mooi formaat voor op de bank of voor een gezellige picknick.

Onder een wollen plaid van nordic interior design op de bankOnder een wollen plaid van nordic interior design op de bankHet grootste voordeel van een wollen plaid is dat die lekker warm is, maar het feit dat de plaid van wol is, is misschien ook wel het grootste nadeel. Toen ik de plaid uit de verpakking haalde kwam de geur van boerderij me tegemoet en zeker als stadsmeisje is dat iets wat ik niet gewend ben. Ondanks dat de plaid van wol is en daarom eigenlijk alleen met de hand gewassen mag worden, heb ik hem in de wasmachine op een wolprogramma gewassen met een fris wasmiddel in de hoop de geur iets te verdoezelen. Na het wassen is de geur wel iets verminderd, maar je ruikt het nog wel. Ik ga er maar vanuit dat de geur vanzelf in de loop van de tijd minder zal worden!

Kruipen jullie ook regelmatig met een dekentje op de bank?Disclaimer