Handige opbergtrommel voor hypovoer!

Handige opbergtrommel voor hypovoer!

Gek woord eigenlijk; Hypovoer. Ik vraag me wel eens af of ik de enige ben die het zo noemt. Als mijn bloedglucose te laag is moet ik eten, met nadruk op moet. Doe ik dat niet, dan loop ik het risico om buiten bewustzijn te raken. Het krijgen van een te laag bloedglucose kan verschillende redenen hebben. Zo kan dit gebeuren als ik teveel insuline heb gespoten of als ik te weinig of te lang niet gegeten heb. Gelukkig is het nog niet voorgekomen dat ik buiten bewustzijn ben geraakt en dat wil ik graag zo houden.

Dextrose en sultana's

Hypovoer; Sultana’s, dextro, milkBreak, chips en kruidnoten!

De ene keer ben ik redelijk blij met een laag bloedglucose, want hoera, chips! Maar de andere keer voel ik mij met een bloedglucose van 2.2 mmol/l zo verschrikkelijk naar, dat het moeite kost om te eten. Laatst viel ik tijdens een nachtelijke hypo vreetkick steeds een beetje in slaap terwijl ik op de bank probeerde om zoveel mogelijk te eten. Heel naar. Maar goed. Meer over mijn hypovoer! De sultana’s en normale dextro komen inmiddels een beetje mijn neus uit. Daarom ben ik op zoek gegaan naar nieuw hypovoer! Elke keer probeer ik weer wat nieuws. Laatst had ik elke keer een klein zakje Pom-Bear, toen een tijdje MilkBreaks en nu (hoe kan het ook anders) kruidnoten!

Handige opbergtrommel voor hypovoer

Mijn nieuwe opbergtrommel voor hypovoer

Bij CoolGift kwam ik een hele leuke opbergtrommel tegen voor mijn hypovoer! Ik vind hem ergens wel ‘grappig’ omdat het er natuurlijk uitziet als een brandalarm waarvan je het glas moet inslaan in geval van nood. Als je moet eten is dat natuurlijk ook een noodgeval en vanaf nu heb ik altijd een opbergtrommel met mijn benodigde hypovoer! Hier thuis heeft de trommel een mooi plekje gekregen in de kast, maar je kan hem ook prima meenemen aangezien hij het formaat heeft van een broodtrommel.

Een handige weeglepel

Ook handig

Wat ik ook toevallig tegenkwam is een weeglepel! Een weegschaal is natuurlijk ook handig, maar met deze lepel kan je gewoon een schep nemen van iets en dan weet je gelijk het gewicht. Zeker met ingrediënten zoals suiker tijdens het bakken van bijvoorbeeld een taart is dit super handig. Gaat een stuk makkelijker op deze manier!

Handige opbergtrommel voor hypovoer

Win deze hypovoer opbergtrommel!

Omdat ik de opbergtrommel zo toepasselijk vind wil ik er graag ook eentje weggeven! Laat een reactie achter waarin je vertelt wat jouw ‘favoriete’ hypovoer is! Wat werkt voor jou het beste? Je kan meedoen tot vrijdag 30 oktober, dan kies ik random een winnaar! (Als je geen reactie wilt achterlaten, mag je ook een e-mail sturen!)

Wat is jouw favoriete hypovoer?