Over Lauriëtte en Wish Flower

Hi! Ik ben Lauriëtte, 28 jaar en woonachtig in de omgeving van Rotterdam, samen met mijn vriend en hamster.

Op mijn blog schrijf ik over lifestyle en mindstyle. Over nieuwe aankopen, dagelijkse avonturen, vakanties en hersenspinsels. Maar ook over ziekte en hoe ermee te leven. De leuke dingen, maar soms ook de minder leuke dingen.

Als klein meisje was ik altijd al bezig met computers, design en internet. Met mijn Communicatie & Multimedia Design diploma op zak begon ik aan het fulltime werkleven, dat iets anders ging dan verwacht. Het volwassen worden viel mij zwaar en na mijn studie belandde ik in een quarterlife crisis. Een drastische ommezwaai in mijn doelen en ambities (zoals het starten van dit blog) en de nodige hulp, zowel professioneel als persoonlijk, hebben mij er weer bovenop geholpen.

Na die periode ben ik als Site & Content Manager aan de slag gegaan bij Eliza was here: een reismerk gespecialiseerd in unieke en kleinschalige zonvakanties binnen de Sundio Group organisatie. Na 2,5 jaar kreeg ik de kans om door te groeien als Product Owner Ecommerce, een functie waarin ik samen met mijn mede PO’s verantwoordelijk ben voor de digitale innovatie van merken zoals Sunweb, GOGO en vele andere succesvolle namen. Ik werk 32 uur, zodat ik minimaal één dag in de week aan mijn blog kan werken. Zo kan ik de kwaliteit en kwantiteit van artikelen verzorgen die ik belangrijk vind.

Begin 2015 ben ik gediagnostiseerd met diabetes type 1, waardoor mijn leven ingrijpend veranderd is. Door hier open over te zijn en mijn ervaringen te delen merk ik dat ik het een plekje kan geven. Op de momenten dat ik niet werk, slaap of met mijn blog bezig ben, zit ik graag samen met mijn vriend op de bank te kijken naar de prestaties van onze Max. Of winkelen we voor het interieur van ons nieuwe huis!

Schrijven is voor mij niet alleen een uitlaatklep of zelfreflectie, maar vooral ook een manier om mijn verhalen en inspiratie te delen met de rest van de wereld.

Wil je op de hoogte blijven?
Volg Wish Flower via Facebook, Twitter, Instagram, Bloglovin en RSS.

Heb je een vraag, opmerking of suggestie?
Stuur een e-mail of laat een bericht achter via het contactformulier.