Carrière

4 artikelen

  Een nieuwe baan: hoe het uiteindelijk weer goed kwam

  Het is een jaar van uitersten. Als je mij rond oud en nieuw verteld zou hebben dat we dit jaar te maken zouden krijgen met een pandemie en dat ik werkloos thuis zou komen te zitten, dan had ik je waarschijnlijk een beetje uitgelachen. Ten eerste: een pandemie? Dat gebeurt alleen in films. No way dat de hele wereld zomaar van de ene op de andere dag op slot gaat. En ten tweede: als ik werkloos thuis kom te zitten, dan is er ergens iets goed misgegaan. Als iemand weloverwogen keuzes maakt op dat gebied, dan ben ik dat wel. Dus een pandemie én werkloos? Nee, dat zie ik niet zo snel gebeuren. Boy, was I wrong… 

  Lees meer

  De week die er anders uit had moeten zien

  Vandaag zou het mijn voorlopig laatste vrije dag zijn. Morgen zou mijn wekker niet om zeven uur gaan, maar eerder. Amstelveen ligt namelijk niet om de hoek. Ik zou met een vreemd gevoel in mijn buik, van zowel spanning als enthousiasme, in de trein zitten. Onderweg naar mijn eerste werkdag bij KLM: de start van een nieuw hoofdstuk.

  Lees meer

  Het leven in een wereld met het coronavirus, zonder baan…

  Vreemd hè, als de wereld er opeens van de ene op de andere dag compleet anders uitziet…? Het is een vervelende periode waar we met zijn allen doorheen moeten, en dat gaat lukken. Dat weet ik zeker. Maar dat we niet weten hoelang het nog gaat duren, zorgt ervoor dat de moed me soms een beetje in de schoenen zakt… En dat terwijl we pas twee weken onderweg zijn.

  Lees meer