Vind jouw mooi in de pop-up gift store van fonQ

Ben je op zoek naar jouw mooi? FonQ helpt je daar graag een handje bij. Naast een webshop en inspiratie showroom in Utrecht, is er vanaf vandaag ook een fysieke winkel. Met de feestdagen in aantocht is het alweer bijna tijd om cadeautjes te gaan kopen voor onder de kerstboom of voor in de zak van Sinterklaas. Om je een klein beetje te helpen met het vinden van jouw mooi of de mooi van iemand anders, kun je dit najaar terecht bij de pop-up gift store van fonQ!

Pop-up gift store van fonQ in Amsterdam

Sfeer proeven tijdens het fonQblogevent

Afgelopen zaterdag had ik de eer om samen met een aantal andere bloggers een eerste kijkje nemen in de pop-up gift store. Na twee succesvolle fonQblogevents, was het dit jaar alweer tijd voor een derde editie! In de ochtend leerden we een aantal designers van Puik Art kennen. Zo vertelde Erik van Nieuwe Heren alles over het productieproces van de Lloyd hanglamp en vertelden de dames van Siebring & Zoetmulder en LileSadi, over hun inspiratie en producten. Na de lunch gingen we samen met Pascal Smelik, ook van Puik Art, aan de slag met het maken van onze eigen kaarsenhouder. Helaas brak er een groot deel van mijn kaarsenhouder af, maar misschien dat ik het zelf ooit nog eens probeer, het was erg leuk om te doen!

Pop-up gift store van fonQ in AmsterdamPop-up gift store van fonQ in AmsterdamPop-up gift store van fonQ in AmsterdamPop-up gift store van fonQ in Amsterdam

In de pop-up gift store zijn vele woon-, kook- en lifestyleproducten te vinden, met de focus op cadeaus. Het liefst had ik alles gekocht en een mooi plekje gegeven in ons eigenlijk al te volle huisje! Zeker door de leuk ingerichte inspiratiehoekjes werd ik erg hebberig! 😉 De komende weken zullen er in de pop-up gift store verschillende workshops georganiseerd worden. Leer de lekkerste koffie maken onder leiding van barista’s of proef de lekkerste wijnen tijdens een wijnproeverij. Houd de website en facebookpagina van fonQ vooral in de gaten!

Pop-up gift store van fonQ in Amsterdam

Het adres en de openingstijden van de pop-up gift store

De pop-up gift store van fonQ is vanaf vandaag geopend voor winkelend publiek en is te bezoeken t/m zaterdag 24 december. Je hebt dus nog genoeg tijd om kerstcadeautjes in te slaan. Mocht je in de buurt zijn van Amsterdam, ga dan vooral eens langs!

Het adres

Sarphatipark 116, Amsterdam

De openingstijden

Ma-Wo 11:00 – 19:00
Do 11:00 – 20:00
Vr-Za 10:00 – 19:00
Zo 12:00 – 18:00

Ga jij een bezoekje brengen aan de pop-up gift store van fonQ?