Een rondvaart door Rotterdam met de pannenkoekenboot

Een rondvaart door Rotterdam met de pannenkoekenboot

Gisteren was het niet alleen vaderdag, maar ook de 65ste verjaardag van mijn schoonvader! Dubbel feest! Om dit te vieren gingen we een rondvaart maken door de Rotterdamse haven met de pannenkoekenboot. Lekker varen, genieten van het prachtige uitzicht van de mooie stad Rotterdam!

De pannenkoekenboot

De pannenkoekenboot vertrok om half 2 en we konden gelijk aanvallen! Naast pannenkoeken (spek, appel en naturel) hadden ze ook gehaktballetjes, stoofpeertjes en allemaal anders lekkers! Genoeg om jezelf helemaal misselijk te eten. Zo’n anderhalf uur later zat ik bommetjevol en had ik niet eens meer ruimte voor een toetje.

We vertrokken vanuit de Parkhaven (naast de Euromast) en gingen toen richting de Rotterdamse haven. Vervolgens keerde we weer om en gingen we richting de Rotterdamse Skyline en hadden we een prachtig uitzicht. De Erasmusbrug, de Rotterdam, de Willemsbrug, allemaal Rotterdamse pareltjes. Ik kan me niet herinneren dat ik eerder over de Maas heb gevaren dus het was een hele leuke eerste ervaring! Zeker een aanrader als je eens in Rotterdam bent.

Toen we weer arriveerde in de Parkhaven, lag er naast de pannenkoekenboot deze stoere FunJet! Het zag er zo gaaf uit! Zo’n bootje gaat 100 KM/H! We waren erg onder de indruk en dit is zeker toegevoegd aan ons todo lijstje! Het was een hele leuke dag en we hebben genoten van de pannenkoeken en het mooie uitzicht. Zeker voor herhaling vatbaar!

Zijn jullie wel eens op de Pannenkoekenboot geweest?