Paperchase; Een echte stationery heaven

Als grote stationery, knutselspulletjes en andere prulletjes fan breng ik graag een bezoekje aan de Hema, Dille & Kamille, Flying Tiger en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ook kom ik regelmatig bij de Paperchase afdeling van de Bijenkorf, waar ik dan vervolgens een fortuin uitgeef, aangezien het niet de meest goedkope spulletjes zijn. Toen ik via Twitter van Jantine en Aline hoorde dat er een Paperchase winkel op Rotterdam Centraal zit ben ik daar gelijk de volgende dag langs gegaan! Heaven! Daar hebben ze vast meer dan bij de Bijenkorf! Wel bizar overigens, het station is maar vijf minuutjes lopen, zit praktisch naast mijn huis en ik wist gewoon niet af van het bestaan!

In de winkel wilde ik een aantal foto’s maken zodat ik dit kleine stukje heaven met jullie kon delen maar dat vond de mevrouw die op dat moment aan het werk was niet zo’n goed idee. Daarom heb ik thuis maar een foto gemaakt zodat ik alsnog mijn leuke aankopen met jullie kan delen! Het liefst koop ik natuurlijk de hele winkel leeg, maar zoals ik al eerder zei, is het vrij prijzig. Daarom heb ik vooral geprobeerd om praktische dingetjes te kopen.

Stationery Heaven Paperchase

De spulletjes die ik kocht bij Paperchase

Kaarten! Altijd handig om te hebben en leuk om te versturen! Pastel Sharpies! Love Sharpies! Zeker in deze vrolijke kleurtjes. Een boekje met leuke stickers! Nog een notitieboekje om toe te voegen aan mijn notitieboekjesverzameling. En last but not least, labels. Hele simpele witte labels, niet heel erg spannend, wel handig. Netjes toch? Volgens mij heb ik mezelf aardig in weten te houden. Ik zag namelijk ook nog een super leuk notitieboekje met roze zebra’s erop en allemaal andere leuke boekjes met leuke printjes en mooie kaarten en allemaal leuke doosjes om van alles in op te bergen enzovoorts.

Worden jullie ook zo gelukkig van de spulletjes van Paperchase?