TijgertjeRawr is live; Hoera!

There is a new blog in town! Mijn blog is eindelijk live! Ik had al heel lang het idee om een blog te beginnen en elke keer als ik een mooi WordPress theme zag was het van: “Ja! Kijk hoe mooi! Zal ik dan eindelijk beginnen met een blog?!”. Vervolgens was ik weer bezig met tien andere dingen en vergat ik het weer. Het is nog wel een beetje work in progress, maar ik ben hard aan het werk om de laatste puntjes op de i te zetten.

TijgertjeRawr is live; Hoera!

Het gezicht achter TijgertjeRawr

Even een kleine introductie! Ik ben Lauriëtte, een 22 jarig meisje uit Rotterdam met nogal uiteenlopende interesses. Mijn blog wordt daarom dus ook geen fashion, food of beauty blog maar een van alles en nogwat blog. Zo breng ik bijvoorbeeld de laatste tijd erg veel tijd door met mijn slowjuicer en maak ik overheerlijke gezonde sapjes, maar ben ik tegelijkertijd bezig om zoveel mogelijk calorieën binnen te krijgen op een dag (daarover komt binnenkort een blogpost!). Ook probeer ik bewust met mijn centjes om te gaan maar worden er wel gemiddeld 3 pakketjes per week bezorgd, oeps! Gotta love online shopping. Verder besteed ik dagelijks aardig wat tijd aan Pinterest omdat ik het leuk vind om geïnspireerd te worden en dit vervolgens weer te delen met mijn volgers.

Waarom TijgertjeRawr?

De naam TijgertjeRawr is ongeveer 3 a 4 jaar geleden ontstaan op het moment dat ik ergens een account aan wilde maken en de naam Tijgertje al in gebruik was. De naam Tijgertje ben ik gaan gebruiken op het moment dat ik mij realiseerde dat mijn voornaam best uniek is, weinig voorkomt en google mij daarom redelijk snel kon vinden. Niet erg handig als je tijdens je pubertijd op fora van alles en nog wat het internet op gooit. De Rawr is uiteindelijk toegevoegd omdat Tijgertje al in gebruik was en ik Rawr wel toepasselijk vond bij een Tijger, ze maken immers Rawr en Grrrr geluiden.

In mijn jonge kinderjaren heb ik twee jaar in Thailand gewoond. Om mijn 5e verjaardag te vieren gaf ik een kinderfeestje en gingen we naar een dierenpark en mochten we een tijgerwelpje voeding geven, te leuk! Ik heb zo’n vermoeden dat op dit moment mijn liefde voor tijgers is ontstaan. Zie onderstaande charmante foto. (Tweede van links)

TijgertjeRawr is live; Hoera!

Het idee is dat ik 2 a 3 keer per week een artikel schrijf over alles wat mij op dat moment bezig houdt. Dat kan dus een recept zijn, een mooie quote, een inspiratiepost, review of natuurlijk iets heel anders. Voor nu weet ik nog niet precies hoe ik mijn blog zal gaan gebruiken, maar daar komen we snel genoeg achter!

Voor nu ben ik in ieder geval blij dat TijgertjeRawr live is! Hoera!