Vakantie; Quad rijden in Kusadasi!

Twee weken geleden vertelde ik in het tweede Kusadasi artikel dat we van Sunweb een excursie mochten uitzoeken op hun kosten, als bedankje voor de Kusadasi artikelen die ik (uit mezelf) had geschreven, super lief van Sunweb! Toen we eenmaal in Kusadasi waren was de keuze voor een excursie snel gemaakt. We hadden allebei nog nooit quad gereden en dat leek ons een super stoere ervaring!

Op de dag van de excursie werden we door de quad organisatie in een stoere (half uit elkaar gevallen) jeep opgehaald bij ons hotel. Het bleek een jeep voor de jeep safari te zijn, dus kregen we een mooie sneak peek van die excursie! 😉 Eenmaal aangekomen bij het quad bedrijf werden de helmpjes uitgedeeld en kregen we een kleine instructie.

Vervolgens was het tijd om te gaan rijden! Het was een enorm groot terrein, net alsof je door de woestijn rijdt! Al snel kwam ik er achter dat de rem van mijn mooie rode quad het niet zo goed deed. Dit werd bevestigd toen we een groepsfoto gingen maken. Iedereen remde netjes zodat we naast elkaar konden staan, maar mijn quad ging vervolgens weer uit zichzelf rijden, terwijl ik niks deed. Het werd snel opgelost, ik kreeg de quad van de instructeur die achter de groep aan reed, een mega grote zwarte quad, die een stuk professioneler was en ook een stuk sneller was. Spannend!

Quad rijden in Kusadasi

Ik begon op een leuke rode quad.

Quad rijden in Kusadasi

Maar kwam al snel terecht op deze grote zwarte quad!

We reden in een rijtje achter elkaar aan en de trip duurde behoorlijk lang! Na ongeveer een uurtje hadden we een pauze op het strand. Wat was het gaaf om over een strand te racen met een quad! De reisleiding had ons er al op geattendeerd dat er een pauze zou zijn, dus wij waren goed voorbereid met badkleding en een handdoek! In dat halfuur pauze hebben we een duik genomen in de zee en hebben we nog even genoten van het uitzicht. Daarna gingen we weer verder en zijn we nog zo’n uur onderweg geweest!

Quad rijden in KusadasiOnderweg was er een fotograaf die foto’s maakte. Achteraf werden deze gepresenteerd en kon je ervoor kiezen om alle foto’s op dvd te kopen, dat wilde wij wel! De helft van deze foto’s zijn gemaakt door het quad centrum en de andere helft door mijzelf! Tijdens het quad rijden is het namelijk erg stoffig, dus dan wil je liever niet met je eigen camera foto’s maken! 😉 Het was zo gaaf om te doen! Voorheen ging ik tijdens elke vakantie op zoek naar een kartbaan, maar voortaan ga ik denk ik op zoek naar een locatie waar je quad kan rijden! Zeker voor herhaling vatbaar! 🙂

Quad rijden in KusadasiQuad rijden in KusadasiDit was het laatste Kusadasi artikel! Inmiddels een maand later hebben we het vakantiegevoel lang genoeg vast gehouden, tijd om een nieuwe vakantie te plannen! Als je de andere Kusadasi artikelen terug wilt lezen kan dat onder de tag Kusadasi!

Hebben jullie wel eens quad gereden?