Zelfgemaakte wentelteefjes

Zelf wentelteefjes maken op de zondagochtend

Zo nu en dan gaan mijn vriend en ik naar het Wester Paviljoen in Rotterdam voor hun overheerlijke wentelteefjes. Aangezien het niet super ingewikkeld is om zelf wentelteefjes te maken, besloot ik dit afgelopen zondag eens te proberen. Ze waren bijna net zo lekker als bij het Wester Paviljoen! 😉

Ingrediënten (2 Personen, drie wentelteefjes per persoon)

– 1 ei
– 2 zakjes vanillesuiker
– 1 theeleper kaneelpoeder
– 250 ml melk
– 8 sneetjes wit brood

Stap 1: Zo vindt de één wentelteefjes met korstjes lekker, de andere zonder. Indien je wentelteefjes wilt zonder korstjes is stap 1 het wegsnijden van de korstjes.

Stap 2: Doe het ei, de vanillesuiker, het kaneelpoeder en de melk samen in een diep bord of in een schaal. Meng het goed zodat het 1 geheel wordt.

Stap 3: Haal de boterhammen door het mengsel en leg deze allemaal op elkaar op een bord. Als je wat mengsel over hebt kan je dit nog over de stapel boterhammen gieten.

Stap 4: Doe de doordrenkte boterhammen in de pan en bak deze aan beide kanten mooi bruin.

Je kan de wentelteefjes vervolgens nog decoreren met wat aardbeien en er wat suiker overheen strooien! Niet het meest gezonde ontbijt, maar wel heel erg lekker!

Zelf wentelteefjes maken op de zondagochtend

Eet smakelijk! Hebben jullie wel eens zelf wentelteefjes gemaakt?