Zes leuke flamingo cadeautjes

Het idee was eigenlijk om dit artikel vóór de kerstdagen met jullie te delen, wel zo handig voor als je cadeautjes wilt kopen! Maar als mijn vriend had gezien dat ik Alfredo Gonzalez flamingo sokken had besteld, had hij gelijk geweten dat er voor hem ook een paar mooie Alfredo Gonzalez sokken onder de kerstboom lagen! 😉 Daarom iets later, maar niet minder leuk en relevant. Het is namelijk het hele jaar door leuk om flamingo cadeautjes te kopen!

Waarom flamingo’s? Nouja, dat is een beetje raar. Ik vertelde een tijdje terug dat mijn collega mij tijdens mijn BelCompany periode altijd flamingo noemde, omdat ik altijd op één been ging staan zodat ik geen last had van mijn rug. Door mijn flamingo moves ben ik wel een beetje scheef gegroeid, maar dat hoort er blijkbaar bij. Sindsdien vind ik flamingo’s leuke dieren, zeker nadat ik ze in zo’n prachtige dieren documentaire heb zien dansen! Daarnaast zijn ze ook gewoon heel erg interieur vriendelijk en ziet kleding er ook gewoon gelijk vrolijk uit met flamingo’s, toch? Daarom deze onderstaande flamingo cadeautjes, voor als je het allemaal een beetje op wilt leuken!

Flamingo CadeautjesFlamingo Sokken€10,- bij Alfredo Gonzales
De sokken van Alfredo Gonzales zijn er in allemaal verschillende varianten. Er is één kenmerkend onderdeel bij alle sokken, namelijk het kleine knoopje aan de zijkant. Dit jaar bestelde ik voor Kerst weer een aantal leuke varianten voor mijn vriend en toen ik deze flamingo sokken zag, bestelde ik die gelijk voor mezelf! Ik denk dat dit vanaf nu mijn gelukssokken worden! 🙂

Flamingo Wax Stempel van BacktoZero€16.79 bij Etsy
Een tijdje terug heb ik een schattige wax stempel gekocht bij de Hema. Hoewel ik hem niet zo vaak gebruik omdat ik niet zoveel post verstuur, lijkt het me heel erg leuk om een flamingo wax stempel te hebben! Het ziet er zo toch super schattige uit met de roze wax? In de webshop van BacktoZero zijn nog veel meer mooie wax stempel varianten te vinden!

Flamingo CadeautjesFlamingo Poster van Eulenschnitt Hamburg€9.90 bij de DaWanda
Een mooie poster aan de wand staat altijd leuk in een interieur, zeker als het zo’n vrolijke roze flamingo is. Leuk om voor jezelf te kopen, maar ook leuk om cadeau te geven!

Flamingo Yoga Top van Onzie€35,- bij Onzie
Op het Instagram account van Suuz kwam ik deze mooie yoga top tegen van het merk Onzie. Het is dat ik het zelf een beetje tricky vind om zo’n top te bestellen zonder echt zeker te zijn van de maat, anders had ik hem allang besteld! Elke keer als ik in de webshop van Onzie kijk zie ik zoveel leuke spulletjes! De foto is gemaakt door Suuz.

Flamingo CadeautjesFlamingo Blouse van Glamorous€29.99 bij de Men at Work
Als ik denk aan flamingo’s denk ik aan mooie heldere kleuren en dan uiteraard ook de mooie roze kleur! Deze blouse, die ik tegenkwam bij de Men at Work bevat een explosie van kleuren, super leuk voor het voorjaar of in de zomer. Must have!

Flamingo Tote van Hello Kaja€27,- bij Society6
De webshop van Society6 staat bekend om zijn grote hoeveelheid artiesten en super originele producten. De kans dat je in Nederland iemand tegenkomt met precies dezelfde print is klein. Voorheen bestelde ik in de webshop altijd mijn iPhonehoesjes, maar tegenwoordig kijk ik eigenlijk meer naar de mooie posters en/of tassen! Het leuke is namelijk dat je een artwork kiest en vervolgens zelf kan bepalen of je daar een tas, print, iPhonehoesje of bijvoorbeeld een kussen van wil. Super leuk!

Zijn jullie ook zo gek op flamingo’s? Fijne tweede kerstdag allemaal!